Piekstraat

Reitse Hoevenstraat

Caapse Hoek

De Piekstraat | 136 appartementen

Vier formules, grofweg op elkaar gestapeld. Speelse verspringingen. Industriele materialen. Van bakstenen aan de onderkant tot beton, staal en glas boven. dat zij de elementen doe De Piekstraat zijn eigenzinnige karakter geven. Een woontoren die naadloos aansluit bij zijn industriële omgeving en toch al van verre in het oog springt. het gebouw wordt ontworpen door het internationaal gerenommeerde architectenbureau KCAP, dat zelf al vijftien jaar kantoor houdt aan De Piekstraat. Behalve woningen, komt er ook een passende horeca in de plint. 

Details

Status
In ontwikkeling

Opdrachtgever
Heijmans Utilitaire Woningbouw

Rol
Planvoorbereider

Projectomvang
Ca. 38 miljoen

Reitse Hoevenstraat | 88 appartementen

Bouwen in stedelijk gebied met belemmeringen, is bouwen met een mooie uitdaging. Op de Reitse Hoevenstraat in Tilburg wordt een complex gerealiseerd dat bestaat uit twee bouwblokken met drie tot vijf woonlagen. Het complex bestaat uit 88 appartementen, gesitueerd rondom een centraal binnenterrein, en is volledig duurzaam.

Details

Status
Aanbesteding

Opdrachtgever
Bouwcombinatie Burgtbouw-Remmers

Rol
Tendermanager

Projectomvang
Ca. 12 miljoen

Caapse Hoek | 48 appartementen

Aan de Onacklaan in Capelle aan den IJssel realiseert VOF Bouwcombinatie Burgtbouw-Remmers het project ‘Caapse Hoek’‘Fascinatio. MM Bouwmanagement is hier namens Remmers Bouwgroep betrokken als projectleider om de ontwikkeling van 48 huur appartementen te realiseren. 

Details

Status
In uitvoering

Opdrachtgever
Bouwcombinatie Burgtbouw-Remmers

Rol
Projectleider

Projectomvang
Ca. 6,5 miljoen